BÉRSZÁMFEJTŐ RENDSZER – NAZZA BÉR

A Nazza keretrendszeren belül működő könyvelő modul alkalmas a hatályos jogszabályok szerinti kettős könyvelés elvégzésére.

KISKERESKEDELMI SZOFTVER – NAZZA BOLT

A NAZZA Software által fejlesztett általános bolti szoftver, a legkülönfélébb igényeket is képes kiszolgálni. Élelmiszer bolttól a műszaki áruházakig széles körben használt rendszer széleskörű jelentés készítési funkcióval rendelkezik. Az egyszerűsített mód akár érintőképernyőn is könnyedén használhatóvá teszi, a szakértő mód viszont a profi felhasználóknak is teljes körű szabadságot biztosít.

A NAZZA Trafik a NAZZA Software által fejlesztett bolti szoftver Nemzeti dohányboltoknak fejlesztett speciális változata. A trafik szoftver a Nemzeti Dohány Zrt. minősítésén átesett, a szükséges adatszolgáltatásokat elvégzi. Az alap bolti rendszer legkülönfélébb igényeket is képes kiszolgálni. Élelmiszer bolttól a műszaki áruházakig széles körben használt rendszer széleskörű jelentés készítési funkcióval rendelkezik. Az egyszerűsített mód akár érintőképernyőn is könnyedén használhatóvá teszi, a szakértő mód viszont a profi felhasználóknak is teljes körű szabadságot biztosít.

WEBOLDAL ÉS WEBSHOP ÜZEMELTETÉSÉRE FEJLESZTETT KERETRENDSZER – NAZZA WEB

TELJESKÖRŰ RAKTÁROZÁSI, SZÁMLÁZÁSI SZOFTVER – NAZZA RAKTÁR